The idea was to design a facade in which geometric shapes are cut from a plane having straight lines which have another different shape in the background the result of which is rectangle shaped windows visible from the interior but having circle shaped openings on the exterior cut through straight lines. This makes for an interesting facade as well as a unique interior.

The core concept behind the design is to achieve an industrial interior design in a luxury way; the balance has been achieved between two extremes by using metal frames with wood, plants, and elegant colors.

The core of the idea revolved around designing a space that would not only fulfill the functional aspect of space but also make it warm, vibrant, and adaptable which has been done by using warm colors, natural material textures like orange color which represents motivation, positive attitude, and enthusiasm. To balance the space orange color is mixed with other colors in different texture to create interest in the space like Black color, green Astro trough, and wooden texture.

The elevation is designed on the theme of industrial style as we use the minimalist style of surface design through vertical and horizontal louvers and also with balconies that create clean lines and an aesthetic appearance.

The idea was to design a facade in which geometric shapes are cut from a plane having straight lines which have another different shape in the background the result of which is rectangle shaped windows visible from the interior but having circle shaped openings on the exterior cut through straight lines. This makes for an interesting facade as well as a unique interior.

The idea was to create a fun stall that is eye-catching and unique in its design. A life-size waffle with a serving window in between plays peek-a-boo with the customers while the realistic model display of the menu items is creatively made part of the design which adds another interesting dimension as well as the frosting dripping along the counter gives the stall a playful visual depth.

The inspiration behind the design was the fun colors in the logo which were used as the core element of the design. Interesting use of colors and play of colored lights make it very interesting and the focal point is the entertainment room which consists of six selfie areas using the theme of food in a unique and creative way – All in all the design is very innovative and sure to be a treat for the eyes!

The idea was to design a luxury office having subtle hints of corporate ambiance but at the same time being balanced with the client’s vision to design something that is innovative like an artificial terrarium facing the sitting pocket and double wireframe art décor on the wall along with using gold in balanced proportions to give a regal character to the room.

The core of the idea revolved around designing a space that is both motivational as well as relaxing, its color scheme is deliberately chosen to be blue and yellow as blue color is relaxing yet motivating at the same time but too much use of it can cause dullness so yellow color is used in contrast to it which is cheerful, elevates the mood and adds the energy back into the atmosphere. The result of these two colors is such that the ambiance created has both energetic yet relaxing vibes which is what a gym serves to provide at its core.

The client wanted a standout design with future expansion considerations. The left half of the building was designed into a private residence with privacy and natural ventilation while the right half which expands to the entire building area on the top floors was designed as a commercial plaza which will be constructed after a period of five years. The idea behind the façade design was a play on egg crates shading elements to provide a sustainable glass façade while giving it an individual design.

The idea was to design spaces and create an ambiance that makes a grand statement, is subtle yet luxurious while not compromising on the functionality. The drawing room features a modern fireplace which acts as a screen as well as a decorative element. Both of the sitting pockets consist of a feature wall and the space the under the stairs is ingeniously used to create storage as well as ironing area which is visually pleasing as well. The kitchen is the star of the design which consists of a well-designed fancy back wall which would be used as a backdrop for shooting YouTube videos as well while at the same time it is customized to fulfill every other need as well, with customized drawers, spice storage, vegetable storage, pantry and glass displays. The bedroom have their own theme colors with customized media walls, make up vanities and closets while kids bedroom is designed on the theme of space which makes the room fun and interesting not just for kids but adults as well. The design makes sure to shine every room in its own unique way and presents a great aesthetics as well.

The idea was to design spaces and create an ambiance that makes a grand statement, is subtle yet luxurious while not compromising on the functionality. The drawing room features a modern fireplace which acts as a screen as well as a decorative element. Both of the sitting pockets consist of a feature wall and the space the under the stairs is ingeniously used to create storage as well as ironing area which is visually pleasing as well. The kitchen is the star of the design which consists of a well-designed fancy back wall which would be used as a backdrop for shooting YouTube videos as well while at the same time it is customized to fulfill every other need as well, with customized drawers, spice storage, vegetable storage, pantry and glass displays. The bedroom have their own theme colors with customized media walls, make up vanities and closets while kids bedroom is designed on the theme of space which makes the room fun and interesting not just for kids but adults as well. The design makes sure to shine every room in its own unique way and presents a great aesthetics as well.